PRKernel

Доставчик на новини в реално време в България, който информира своите читатели за последните български новини, събития, информация, пътувания, България.

Утрешните шоута на покемоните ще бъдат най -дългото шоу на покемоните на живо

Шоуто ще включва дългоочакваните римейци на Pokémon Diamond и Pearl.

Утре изцяло новият поток на живо от Pokémon Presents ще даде на феновете повече информация и за двете. Покемон Брилянтен диамант и блестяща перла И Pokemon Legends: Arceus, следващите големи вноски в доминиращия в света франчайз. Всеки Pokémon Direct е специален повод, но изглежда, че поводът е изпълнен с повече информация от всякога.

Утре покажи това Излъчване в 6:00 PT / 9AM ET / 2PM GMT / 3PM CESTСпоред „The Pokémon Company“ той ще бъде „около 28 минути“. Изпълнихме числата и 28-минутното бягане ще направи шоуто най-продължителното предаване, фокусирано някога върху Pokemon-и в известен смисъл също.

От ребрандирането на „Pokémon Presents“ имахме само три презентации. Най -дългото беше тазгодишното шоу за покемони от 25 -годишнината, което продължи около 20 минути:

До лятото на 2020 г. предложенията на Pokémon Company бяха наричани просто „Pokemon Direct“. Седем от тях бяха излъчени общо и отново никой от тях не продължи близо 28 минути:

Компанията Pokémon обеща „нова и вълнуваща информация“ за горните игри „и още“. Какво означава думата „още“? Колко „вълнуващо“ би било това дълго шоу?

Определено сме заинтригувани, това е сигурно. Не забравяйте да се присъедините към нас в горепосочените моменти, за да гледате шоуто и да получавате всички съобщения, когато влизат. Ще бъде голям (буквално).

READ  Qualcomm усеща топлината, причинена от чиповете на операционната система