PRKernel

Доставчик на новини в реално време в България, който информира своите читатели за последните български новини, събития, информация, пътувания, България.

Напомняне: Не забравяйте да хванете Shaymin в Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Шаймин, легендарният покемон полухраст, наполовина таралеж, беше за еднократна употреба Покемон Брилянтен диамант и блестяща перла От 27 февруари 2022 г.

Всичко, което трябва да направите, е да отворите играта, да получите елемент „Oak’s Letter“ с функцията Mystery Gift (отключена след като сте играли поне 2 часа от играта, не се изисква членство в Nintendo Switch Online) и тогава ще бъдете можете да настигнете Shaymin, след като влезете в Залата на славата и получите национален покедекс, който можете да получите, като завършите национален покедекс и говорите с професор Роуан.

Речта на Оук, важната част от това уравнение, ще бъде достъпна само до неделя, 27 март в 14:59 UTC/9:59 AM ET/6:59 AM PT.

Не забравяй Можете също да хванете малко момче таралеж в Pokémon Legends: Arceus!

имаш ли хаймон Как се казва той? Кажете ни в коментарите!

READ  Ексклузивно: Ето как ще разберете кои игри ще се играят на Steam Deck на Valve